Kickstart Voucher

Kickstart Voucher

RVO & Proximities zetten zich in voor een kick-start van uw internationale ambitie met het Re-entry Power Pack! 

COVID-19 blijft een grote uitdaging voor MKB- bedrijven die internationaal zaken doen. Waar kan ik nog heen, welke kansen kan ik benutten in welke landen en waar zet ik mijn beperkte personele en financiële middelen effectief & veilig in?  

Op 26 juni 2020 heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een kickstartvoucher (https://lnkd.in/eckDZ6j) gelanceerd. Met deze kickstartvoucher krijgt u korting op de inhuur van een externe adviseur, zoals Proximities Risk Consultancy. Samen met Proximities gaat u aan de slag om de COVID-19 gevolgen voor uw bedrijf in het buitenland te beperken. 

Hoe dit werkt leest u in de onderstaande infosheet. Neem contact met ons op en ga deze week nog aan de slag!