Onze nieuwe Proximities website is live!

De afgelopen maanden hebben we intensief gewerkt aan de transformatie van ons merk om beter tot uiting te komen in onze toewijding om door de complexe dynamieken van de wereld van vandaag te navigeren. Proximities is de afgelopen acht jaar aanzienlijk gegroeid, zowel in capaciteit als in kennis. Dit stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen met op maat gemaakt en diepgaand advies.

We zijn blij dat we dé partij zijn geworden bij het vertalen van wereldwijde risico's in concrete oplossingen. Dynamische ontwikkelingen vragen om een vergelijkbare look & feel.

Blijf op de hoogte

abonneer je
nu

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang
de nieuwste inzichten rechtstreeks in je inbox.

verzoek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

What?

Onze rebranding introduceert een frisse kijk op ons logo: een adelaar die symbool staat voor ons vermogen om boven uit te stijgen, maar toch in de kleinste details te duiken die cruciaal zijn voor het succes van onze klanten. Bekijk de vernieuwde website en ontdek de nieuwe kleurenschema's, letterstijlen en dynamische visuele elementen.

So What?

De wereld is aanzienlijk veranderd sinds onze laatste website-update in 2018. Geopolitieke en veiligheidsrisico's mengen zich steeds vaker in de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties. Hierdoor worden zij steeds vaker geconfronteerd met een snel veranderende wereldwijde dynamiek die hun toekomst kan maken of breken. Onze vernieuwde website en merk zijn een bewijs van onze toewijding om wereldwijde risico's om te zetten in concrete oplossingen.

What now?

Hoewel deze transformatie een belangrijke mijlpaal is voor Proximities, blijft ons engagement waarbij de klant centraal staat hetzelfde. Enorme dank aan ons ongelooflijke team, klanten en partners voor hun standvastige ondersteuning! In de nabije toekomst kunt u meer inzichtelijke geopolitieke analyses en impactvolle studies verwachten. We zijn nog maar net begonnen - blijf op de hoogte voor meer!