Proximities is nu ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd

Met veel enthousiasme en trots is Proximities verheugd aan te kondigen dat we op 6 april 2023 de ISO/IEC 27001:2022-certificering hebben ontvangen. Dit is een nieuwe mijlpaal op onze reis om onze organisatie verder te professionaliseren. Met deze certificering tonen we aan dat ons gedocumenteerde beheersysteem voor informatiebeveiliging volledig is geïmplementeerd en dat bewezen is dat onze interne processen werken. We mogen nu de ISO-certificeringslogo's dragen als bewijs daarvan.

De reikwijdte van onze certificering is gedefinieerd als:

„Informatiebeveiliging met betrekking tot verkoop, risicoadvies, -calculus, -training en -management, informatieanalyse (intelligentie) en screening van individuen”

Blijf op de hoogte

abonneer je
nu

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang
de nieuwste inzichten rechtstreeks in je inbox.

verzoek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ISO/IEC 270001:2022-norm wordt wereldwijd erkend en biedt de zekerheid dat we waarde hechten aan de beveiliging van uw bedrijfs- en andere (persoonlijke) informatie die u met ons deelt. Het toont ook aan dat we altijd zullen streven naar continue verbetering. Op deze manier garanderen we dat we uw gegevens zorgvuldig en integer zullen beheren. Het ISO-certificaat is afgegeven voor een periode van 3 jaar en jaarlijks moeten we aantonen dat we aan alle strenge ISO-eisen blijven voldoen.